Cum ar fi ca toată viaţa ta să fie legată într-un fel sau altul de film? Ca atunci, seara, când povesteşti prietenilor ce ţi s-a mai întâmplat şi totul se transformă, iar cei care te ascultă văd şi simt de parcă ar fi fost şi ei cu tine?

De profesie jurnalist, Cătălina Bucur este pasionată de cinematografie şi mâncătoare de filme pe pâine. Este unul dintre realizatorii emisiunii “Ca-n filme”, o emisiune
A debutat in anul 1983: Algernon - „Buna seara, dle Wilde”, music-hall dupa „Ce înseamna sa fii onest” de Oscar Wilde, regie: Sanda Manu. Activitate in teatru:
"Întalnirea cu noi insine - În proiectul Cinema Reper, filmul devine un mijloc pedagogic semnificativ în procesul de formare si dezvoltare a personalității."
"Cinereper e o idee, pe care, in principiu, o aveam cu totii, plutea in aer, dar nu ne-a dat prin minte s-o aplicam. Ii invidiez pe initiatori. Ce poate fi mai ispititor decat sa"
"Cinema Reper este un proiect original, ambiţios şi de anvergură care vizează folosirea filmului nu doar ca produs estetic ci şi ca vehicol al valorilor morale".